Det ska bli ett sant nöje att döda dig !

Japp , nu har jag läst ut Ego girl av Carolia Gynning och som jag nänmt var det en mycket lösvörd bok , så nu tänkte jag att jag skulle ta med mig Magdalena Graf's bok Det ska bli ett sant nöje att döda dig till sälen .. Hoppas den är lika bra , någon som läst den kanske ?
Ja som sagt åker jag till sälen i morgon , får se kanske kommer hem redan på månda om det inte finns någon snö , annars blir det nog inte förrän torsda jag kommer hem igen .. Och tyvärr har jag ingen tillgång till dator så det blir nog dåligt med uppdatering här !
Ska höra med syster om hon vill göra en ny design till mig när jag är borta kanske ? Snälla ?

Nej nu ska jag åka till uddeholm ..

Ta hand om er och gott nytt år / Madde ..

EGO GIRL ..

Jag har haft en underbar jul .. Det blev utgång på juldagen =) Mycket lyckat , de flesta var där ! Fast Sofia du skulle också varit med .. Jag träffade som sagt massor med roliga folk som jag inte sett på ett tag =)

Nyår ser ut att vara planerat nu också , åker till sälen på lördag .. Ska bli gott och komma upp och bara slappna av , åka lite skoter och bara ta det lugnt =)

Hur ser ert nyår ut ?

Nej nu ska jag fortsätta läsa i Ego girl av Carolia Gynning om ni inte läst den bör ni göra det , en läsvärd bok =)

Ta hand om varandra / Madde ..



image13

Juldagen =)

Japp , nu är julafton och alla klappar över , men jag fick precis allt jag ville ha så =) Plus att jag fick gå å lägga mig med älskade , bästa julklappen av dom alla !

Ikväll är det väl meningen att det ska bli utgång , är inge sugen nu .. Men blir väl sen , hoppas jag !

Och detta nyår då ? Älskade fråga mig om vi skulle åka till Sälen ändå ? Så det kanske blir det ändå =)

Jaja , nu får jag väl lägga mig hos Fredrik och titta på Pettson , han fick den julkalendern i julklapp så nu är det Pettson som gäller =)

Ta hand om er / Madde ..

Dan före doppare dan ..

Japp , nu sitter jag här och fixar lite med kameran , känns nästan som när man var liten .. Man orkar inte sova för man vill upp och öppna julklappar =) Hehe , men som sagt kom jag på att jag var tvungen att ta bort kort får kameran för att jag ska kunna ta några fina julbilder i morgon =)
Dagen i morgon : Först gammelmormor , sen mormor och äta , öppna klappar och se på kalle anka =)
Sen farmor , fika och öppna ännu mera julklappar ..
Sist blir det uddeholm och öppna massa klappar hos älsklingen =)
Hoppas jag har varit snäll i år så jag får många julklappar , fast jag har ju inte önskat mig något så det blir nog lite svårt .. Men men ..

Hur ser din dag ut i morgon ?

Sköt om varandra nu under jul / Madde ..

Hungrig =)

Japp , jag är hungrig .. Jag ska få jätte mummsig mat i dag , potatisgratäng och fläskfile i sås =)
Träffade Frida i uddeholm förut =) hon sa att vi kanske skulle höras i kväll och se på film , det skulle vara kul för det var alldels för länge sen ,..
Nu måste jag gå , mamma ropa ! Kommer nog tillbaka sen ..

Sköt om er / Madde ..

Malin , vad har du en telefon till ? =)

I dag har jag hittills inte gjort så mycket .. Njuter mest av att jag är ledig ! Har försökt få tag på Malin men det är ju helt omöjligt tydligen ! Kvinna , ta upp telefonen och ring =)
Hmm , annars blir det nog inte så mycket gjort i dag .. Ska snart åka in till Fredriks mormor och få mat i magen =) Mumma , sen ikväll ska han bort och jag ska på innebandy i munkfors ! Hoppas på en spännande match =)
Vad ska ni göra i dag ?
Nej , det får inte bli så mycket mer för älskade ska ju sitta här .. Så jag får vara så snäll och flytta på mig !

Ta hand om er / Madde ..

image12

Tjollahopp ..

I dag är jag glad för jag har gjort sista dagen innan jullovet =) Och jag har fått praktikplats , tack peter ! =)
Hur mår ni i dag ? Själv mår jag jättebra och är somsagt överlycklig över att fått jullov ..
Helgen blir nog lugn , innebandy i morgon och sen vet jag inte ..
Jag längtar tills julafton =) Någon mer än jag ?
Nej , nu ska jag gå upp och lägga mig och titta på en film =)
Ta hand om er / Madde ..



image10

Om någon hittar ..

Min ork på vägen någonstans kan ni väl plocka upp den och lämna tillbaka den ! För jag har nämligen totalt tappat orken och vet inte alls vart den har tagit vägen , känns inte som om jag orkar något , men snart är det jullov !
Men i morgon ska vi iaf gå och äta tillsammans vi som går PD =) Det gillar jag , tycker faktiskt bra om min klass ! 
Hmm , alla julklappa är typ klara .. Haha , eller Martina har ju önskat Chad Michael Murry , de kanske blir lite svårt , men jag lovar att jag ska försöka och göra mitt bästa ;)
Tyvärr orkar jag inte mer nu , har nog inget av intresse heller =)

Ta hand om er / Madde ..



image9

Usch och fy ...

På mig , va dålig jag är på att uppdatera här .. Det får bli ändring på det när jag tar mig i kragen och skaffar mig lite ork , men det blir nog inte än på ett tag ..
Hur mår ni i julstöket då ? Allt bra får jag hoppas .. nu är det bara två skoldagar kvar också torsdan , men då blir det inget jobbigt .. Sen går jag på mitt efterlängtade jullov ! Känns som det kommer mycket behövligt just nu !
Så har ni alla julklappar klara ? Själv tror jag det är pappa och något mer till älskade kvar , sen är jag klar ! i tid , för en gångs skull =) Ska bli kul och se vad jag får i julklapp i år , för jag har inte önskat mig något ! Eller jo , ett par termobyxor =) Kul va ? 

Nej nu ska älskade ha datorn så jag får väl vara snäll och flytta på mig , ta hand om varandra i julyran =)

// Madde ... 

Nu är det jul igen ;)

Snart iaf ! Jag längtar så jag tror jag spricker .. Igår gjorde jag sista dagen på Villan också , kändes sorgligt , kommer sakna alla så mycket ! =/ Men men , Irené tyckte ju att jag skulle söka sommarjobb där så =) Hehe , får väl se hur det blir !
Hur är det med er då ? Efter lucia och allt .. Jag hade iaf jättekul och luciatåget i kyrkan blev ju iaf lyckat !
Nu är det bara 4 dagar kvar i skolan och sen kommer det efterlängtade jullovet ! Men vad ska man göra på nyår då ? Vad ska ni göra ?
Nej nu ska jag gå ner och se vad älsklingen gör !

Sköt om er / Madde ..

Prioriteringar ?

En riktigt vän för mig är den som alltid bryr sig , även om det inte har hänt något så frågar den om allt är bra ! Den som alltid finns där dag som natt , den som man inte behöver säga något till , den förstår ändå .. Om den inte har något att säga så lyssnar den iaf , en riktigt vän för mig är någon man vågar vara sitt rätt jag inför , man vågar både skratta och gråta , vara arg eller glad ! En riktig vän för mig är någon som känner till alla mina sidor men tycker om mig ändå ! Jag vet att jag har såna vänner och är glad för varje dag jag får tillsammans med dem , man vet aldrig när man förlorar en .. Jag hoppas jag är en sån vän som jag vill att andra ska vara för mig !
Jag vill egentligen säga att alla mina vänner , JAG ÄLSKAR ER <3

Sköt om er / Madde ..

For you're eyes only !

God dag gott folk , det var ett tag sen .. Hur mår ni ? Bra får jag hoppas .. Själv är det alldeles utmärkt , ligger i sängen och tittar på Idol .. Börjar inte förrän 15.00 i dag =) Men jag får väl gå ner och duscha snart , men det kändes allt jobbigt när jag låg så gott här ..
Förresten kanske jag ska berätta för er att mitt tyg fanns , jag får nog hämta det till veckan =)
Annars har det nog inte hänt så vidare värst mycket spännande sen sist , har haft naturprov som inte gick så bra tror jag , får väl se ! Vet faktiskt inte hur det gick , annars har det nog bara varit luciaträning och massa sömn =)
I morgon har vi UF - mässa på älvstranden mellan 9-12 .. Kom och kolla vet jag ;)

Nej , nu ska jag nog  ta och avsluta ..

Ta hand om er / Madde ..

Jag antar det fanns nån du skulle ringa om jag inte fanns !

Jag vill ha julafton =) Jag längtar , efter paket, julmat och den mysiga stämningen ..
Igår var vi hos Sara på myskväll , det måste göras om ! Och i dag har jag suttit ute och frusitt .. Sen fick jag och mamma för oss att vi skulle åka till uddeholm och titta om hon hade något tyg till min balklänning , och hon hade ett prov på precis den färgen jag vill ha .. Hon skulle kolla om den fanns i lager , annars hade hon en annan jättefin färg också , känns som om det äntligen börjar ordna sig ! Mormors kusin Inger ska iaf sy min klänning och jag har mönster , det är bara tyget som fattas !
Nej , nu får det bli natten !

GOD NATT / Madde ..


image8

RSS 2.0