Mätt i magen , tom i huvudet !

Japp , nu sitter jag här och är proppmätt , fick kotletter, potatis och sås ! Mumma .. Hmm , hur ska detta gå när jag ska prova balklänningen då ? Jag kommer väl inte i den nu ;) Men det är fortfarande tomt på idéer i huvudet .. Jag kommer stå och säga hmmm, i fem minuter i morgon ! Och få ett IG på köpet , tack så mycket ! Nej , tänk om idéerna bara kunde rasa ner i huvudet på mig ! Någon som har ett tal på fem minuter ni vill ge mig ? Ännu bättre gå dit och göra det åt mig ?
Jippi va positivt det blev nu kände jag ! Aja , jag får väl börja så jag kanske lyckas få ner lite på pappret !

Läxor ..

Egentligen måste jag sätta mig med svenskan , men orken försvann redan när jag klev upp i morse ,.. Så om någon hittar den på vägen kan ni väl vara snälla att lämna tillbaka den ;) Nej , pappa ropa .. Måste hjälpa till med maten .. Hörs kanske senare =)

Det gjorde ont i mig !

Det var inte alls kul att komma in och se dig ligga där, var inte beredd på det så tårarna bara rann ! Jag kände mig så hjälplös !
Men har hört att du är bättre i dag , och läkarna vet ju vad det är nu !
Min högsta önskan just nu är att du är med på min student !


Längtar !

Tills i morgon =) Jag ser fram emot studentfesten , och att jag ska få prova balklänningen i morgon igen =)
Nu är jag hungrig , så jag ska gå och äta någonting =)
GOD NATT =)

Min mamma !

Hon är snäll och jag älskar henne ! =)

Studentfest ..

Japp , alla studenter nu tycker jag att ni rycker upp er och kommer till Sörby på fredag på studentfest ! Det är kändistema , och jag har inte bestämt mig för vad jag vill vara än ! Jag ska lätt komma på bästaste bästa idén =)
Nej , nu ska jag gå ner och kolla om F har kommit hem , vi kanske ska fortsätta möblera om på hans rum =) Hoppas jag , så jag kan få vara med och bestämma =)
Förresten om ni har några bra tips på en klänning man kan ha på sig när man springer ut får ni gärna lämna en kommentar !
Jag tror också att jag ska börja göra som Elin och skriva i bloggen vad jag har gjort för fysisk aktivitet ..
Så dagens fysiska aktivitet är att jag har gått stavgång 3 km i vågbacken med min kära mor idag !

Tillägnat Erik ..

Nu är det så här att Erik är väldigt efter och har nyss kommit på att bloggar finns ! Han är väldigt entusiastisk över detta och vill gärna skaffa sig en egen ! Han vill även att jag ska skriva att han är en väldigt bra kompis ! Eriks bästa vän är för tillfället utomlands, så har ni tråkigt hör av er ..

Glädjedödare ..

Kollade in H&M:s hemsida igen för att beställa klänningen , tror ni inte att den var slut då ! Den fanns i storlek 42 , riktgit så stor kanske jag inte är .. Så nu är det bara och börja leta igen ! Jättekul ..


Länge sen sist !

Mmm, det känns så ! Har väl hänt en del sen sist , hör och häpna jag klarade naturprovet och religionsprovet , så jag är nöjd med det ! Har även varit och provat min balklänning och jag tror att den kommer att bli jättebra ! Har även hittat en klänning som jag kanske vill ha på utspringet ..
Här kommer en bild på den , ni får gärna säga vad ni tycker =)
image44
Nu kommer nog F snart , ska bli skönt att se honom , har inte sett honom på flera dagar =)

Att göra listan ..


image43

Har ju fått stryka några saker men har även fått lagt till några nya =/

Grattis !

I dag fyller Martina 19 år =) Hoppas du har en skön dag i Thailand ..
Dagen började bra med att Malla kom till mig och vi åt frukost tillsammans =) Sen begav vi oss till skolan .. Där vi hade Eva-Lena, har faktiskt börjat med en intressant kurs där =) Vi har även gjort Religions prov i dag , jag vet inte hur det gick .. Men hoppas på ett G iaf .. Sen gjorde vi även hörförståelse på engelskan, det var inte så där jättekul ! Svårt var det också ..
Har faktiskt sökt till universitet idag , sökte socionom på 3 olika ställen , först Karlstad, sen Örebro och sen tyckte Karin att jag skulle söka Jönköpning .. Får se hur det blir ..

Nej , nu ska jag ta mig något att äta =) 

God natt ..

Nu har jag skrivit rent frågorna till provet i morgon .. Får väl se hur det går .. Till morgonen kommer Malin också ska vi äta frukost tillsammans =) Sen får hon hjälpa mig och träna lite på provet ..
Nej nu blir det sängen ! GOD NATT !

Prov ..

I dag har vi haft prov i naturkunskap b .. Och hjälp va mycket det vara att läsa på men när man kom dit var det inte så mycket som jag förväntat mig .. Men men , det återstår att se om jag klarade det .. Hoppas det för jag orkar inte läsa på allt det där igen ..
Jaja , nu får jag återgå till att läsa på religionsprovet som vi har i morgon .. Just nu känns det inte kul att gå i skolan , men men .. Det är ju snart slut så ..

RSS 2.0