Musik och mat ..

Mmm , sitter här och försöker fundera ut någon bra musik som jag skulle kunna lägga in på mp3:n nu när jag ska till sälen , men det står helt stilla ! Ni kan väl säga någon bra ?
Jag passar även maten för pappa är ute och springer , hurtig som han är .. Det blir iaf sån där potatisgratäng med köttfärssås =) Det ska bli mumma det ..

Vad gör ni gott folk under sportlovet ? Ni som har det .. Det har jag inte tänkt på men det här är ju det sista sportlov som jag har någonsin , för även om man läser vidare så har man ju inget sportlov , eller höstlov eller något sånt .. Men men , nu ska jag gå och kika så det inte maten är vidbränd .. 

Kom med låtförslag ! 

Hej mitt vinterland !

Japp , senare i dag blir det att dra iväg till snön ! Ska nämligen till Sälen , och jag hoppas att det finns massor av snö där =) Jag skulle gärna vilja åka slalom , men det ville nog inte F så det blir nog inget =/ Men men , får kanske åka längdskidor istället .. Får något ska man väl iaf röra på sig =)

Nej nu ska jag gå och börja packa , och sen ska jag kanske börja laga mat , lovade pappi att hjälpa honom i dag =)

Ska komma på hur jag vill ha min nya design också , syster ska få göra en till mig ..

Ny mp3 ..

Yes , det fick bli en ny .. Den kostade ju bara 300 så .. Nu ligger jag här i sängen och lägger in lite låtar , men jag har väldigt dålig fantasi just nu , så om någon har något bra låt tips så är det bara att kommentera =) Jag väntar även på att pappi ska sluta jobbet och komma hem så ska vi åka till styrkan och träna =)


image38

En sån här fick det bli =)

Snäll syster ..

Nu ska jag vara en sån där snäll stora syster som skjutsar sin lillasyster fast hon egentligen inte vill , men då får hon leva med att jag åker i pyjamasbyxor också .. ;)

Funderar på om jag kanske ska köpa mig en ny mp3 i morgon , den kostade ju bara 300 och då var det 2 GB .. Hmm , får se om de har någon kvar i morgon ..

Nej nu ska jag åka ..

Länge sen ..

Ja , det var ett tag sen jag skrev här .. Men men , under helgen blev det iaf 18 års kalas =) Tack Cherin och Robin för att jag fick komma =) Jag hade kul ..

I dag har jag och syster varit till ekshärad och letat reda på hennes sko, (en lång historia) och efter det åkte vi på besök till mormor och morfar =) Vi fick mat och fikade ! Det kändes gott att få komma upp till dem igen , var länge sen .. 

Nu ligger jag i sängen och läser era bloggar och väntar på att F ska komma .. Jag har även varit bra och tränat i dag =)

Malin du får gärna komma hem snart ! Jag saknar dig , och du har varit borta länge nu ;)

Äntligen !

Yes , nu är jag äntligen klar med uppsatsen =) Så i morgon ska jag skriva ut den och lämna in den , den är ju inte så där jättebra men det får bli som det blir =)
Nu ska jag ju egentligen läsa på prov , men jag orkar inte ! Hungrig är jag också , någon som har något tips på något gott att äta ?
Mamma lagar pannkakor, men det gillar jag inte så mycket, kanske ska smaka någon ändå ..

Väldigt intressant blogg, men men ..

Take care =)

Ångest ..

Mmm , just nu ligger jag i sängen och glor på tv:n och har stor ångest över att jag egentligen borde göra något mycket mer nyttigt ! Tex. uppsatsen i svenska eller natur, träna på religionsprov, göra projektarbete, läsa boken i engelska ! Ja , ni ser .. Listan kan säkert göras längre men då spyr jag .. Usch just nu vill jag att det ska vara den 13 juni och att vi står i fönstren på älvstranden och gallskriker och lite senare springer ut !

Nej nu får det bli något nyttigt eller tv:n , vi får se !

Redan lördag igen ..

Japp , nu de senaste veckorna tycker jag har gått jättefort ! Hmm , synd bara att jag har en hel del att göra ! Svenska uppsatsen, religions prov till veckan, PROJEKT ARBETE ! Det senaste är nog det jag behöver jobba mest med , usch varför måste man göra ett sånt för ? Nej , men jag får ta tag i mig själv och läsa ut boken nu ..

Och Malin hon är i Thailand nu hon , usch på henne ! Jag vill också till ett varmare land =)

Nej nu ska jag göra något nyttigt =)

Jobb ..

Aaa , Irené ringde nyss från Villan och frågade om jag möjligtvis var ledig från skolan i morgon , för hon hade jobb åt mig från 07.00-17.00 .. Men tyvärr går jag ju i skolan hela dagen =/ så jag var tvungen att säga nej ! Hoppas det kommer fler erbjudanden ! Tråkigt att man måste gå i skolan !

Nej , nu har jag faktiskt kommit på min sista fråga till uppsatsen , så nu ska jag fortsätta skriva lite .. Hoppas jag blir klar med den någon gång ! =)

Hungrig !

Ligger här i sängen och är hungrig .. Funderar på vart pappi har tagit vägen , han skulle ha slutat 14.00 .. Men men , han kommer nog snart ..
Mammi skickade och frågade om vi skulle träna när hon slutat , så jag får väl släpa mig med ! Men det är gott när man har gjort det =)
Och den där hemska uppsatsen som jag måste skriva klart ! Och jag kommer inte på en sista fråga , någon som vill hjälpa mig ?

Nej , får väl fortsätta skriva nu !

Bye Bye =)


Beautiful song !




(Aladdin:) I can show you the world  
Shining shimmering splendid
Tell me, princess, now when did
you last let your heart decide


(Aladdin:)I can open your eyes
Take you wonder by wonder
Over, sideways, and under
On a magic carpet ride
(Aladdin:)A whole new world
A new fantastic point of view
No one to tell us no
Or where to go
Or say we're only dreaming
(Jasmine:)A whole new world
A dazzling place i never knew
But when I'm way up here
It's crystal clear
That now i'm in a whole new world
With you
(Aladdin:)Now im in a whole new world with you
(Jasmine:)Unbelievable sights
Indescribable feeling
Soaring, tumbling, freewheeling
Through an endless diamond sky
(Jasmine:) A whole new world
(Aladdin:) Don't you dare close your eyes
(Jasmine:) A hundred thousand things to see
(Aladdin:) Hold your breath- it gets better
(Jasmine:)I'm like a shooting star,
I've come so far I can't go back to where i used to be
(Aladdin:) A whole new world
(Jasmine:) Every turn a surprise
(Aladdin:) With new horizons to pursue
(Jasmine:) Every moment gets better
(both:) I'll chase them anywhere,
There's time to spare,
Let me share this whole new world with you
(Aladdin:) A whole new world
(Jasmine:) A whole new world
(Aladdin:)That's where we'll be
(Jasmine:) That's where we'll be
(Aladdin:) A thrilling chase






(Jasmine:) A wonderous place
(Both:) For you and me

Lördag ..

Hmm , har mycket att stå i dag ! Först ska F och de få släppa av mig vid L-store, ska jag se om Linda har några fina kläder, något jag kan ha på mig ikväll kanske .. Se ska jag även gå förbi och köpa en förköpsbiljett på vägen hem .. Jag ska vänta på Malins samtal om hon ska med eller inte , annars fick jag följa med Frida =) Tack för det ! Ska även försöka göra något med mitt hemska hår , måste klippa mig någon dag ! Ska fixa kameran , så den är redo för ännu en kväll .. Ska även hinna med att äta lite =)

Nej , nu ska jag fortsätta kolla lite bloggar ! Vi ses kanske ikväll =)

Today and tomorrow !

Dagen i dag började med att jag vaknade i F:s underbara säng , jag var så trött så jag fick släpa mig ner till duschen och inte ens efter det kände jag mig vaken ! Sen åkte jag till Asplund , jag måste säga att jag trivs jättebra på praktiken =) Sen kom pappi och hämtade mig , jag fick köttfärsgratäng och efter det så skrev jag uppsats ett tag , sen sov jag typ 20 minuter innan jag hämtade mammi och vi väntade på att M skulle komma, för vi var och simmade ! Nu ligger jag här mätt och belåten efter att mamma har gjort en sån där pizza i ugnen ..
Nu blev det intresseklubben antecknar , men har ni läst ända hit har ni väl inget roligre för er !

Jaja , GOD NATT !

image36

Fryser ..

Ligger här i sängen under täcket , och fryser .. Och jag ska och simma sen, då fryser jag väl ihjäl..
Annars har jag nyss ätit mat, mumma ! Idag bjöd pappi på köttfärsgratäng =)

Jag vill utomlands , och fylla år ! För jag har kollat klart på gilmore girls boxarna jag har , vill ha de två sista =)

Bye bye

Johanna Nilsson

Då sitter man här igen , och för ovanlighetens skulle skriver jag ju på uppsatsen ! ;) Men det går lite lättare nu när jag sitter och lyssnar på skönsjungande Johanna Nilsson , hon är lätt min idol =)

Nej , back to work !

Fettisdagen

Vi i våran klass brukar få som vi vill , så förut ville vi inte ha lektion utan vi vill gå och fika =) Så då fick vi det =) Så nu har jag ätit en semla på fettisdagen , och jag är mätt än !

Hmm , måste fortsätta på denna hemska uppsatsen , kom till skolan i dag och alla hade 4-5 sidor, där satt jag med mina 1 ½ .. Heeej ! Jaja , lite mer måste jag väl kunna få ihop ! Hmm , har ju trots allt två frågeställningar kvar att skriva om , det kändes jobbigt de ! 

JAG LÄNGTAR TILLS HELGEN ! 

God natt , känns som jag somnar snart ! Gilmore Girls väntar =)


image35

Ensamhet ..

Nu sitter jag här i min ensamhet och tycker synd om mig själv ! Nej då , så illa är det inte .. Hmm , funderar på om jag ska fotsätta skriva på denna hemska uppsats eller om jag ska kolla på gilmore girls , lutar åt det sistnämnda ! Har man tur orkar man göra båda =) Men sån tur har jag nog inte !
Idag har jag inte ens gått ur pyjamasen , det har varit en sån där mys dag ! Och de gillar jag starkt !
Tråkigt har jag också , F är till Byn och är full som en kastrull , ringde han nyss .. Han fatta ju inte vad jag sa , men men det spörs väl om han kommer hit sen eller vart han tar vägen .. Det är väl knappt så han vet själv vart han är !

Nej , nog om mig .. Vad har ni gjort i dag ?

Natti Natti ..

God kväll ..

Vad gör ni en fredags kväll som denna ? Själv sitter jag fortfarande hemma och snorar och tycker synd om mig själv .. Haha ..
Har lite ångest över vad jag ska söka mer till universitet .. Hmm , inte lätt detta .. Vet ju vad jag vill söka i första hand , men andra då ?

Vad ska ni söka ?

Nu blir det gilmore girls .. =)

Natti natti

Snoren sprutar ..

Fräscht va ? Nej inte direkt , har gått och blivit ännu mera snorig ! Inte alls kul faktiskt ..
Jag väntar på att syster ska ringa så ska jag åka och hämta henne , sen ska vi laga mat =)
Ikväll har jag ingen aning om vad det blir , men jag vill inte gå utanför dörren iaf ..
Nej nu är det Gilmore Girls på tv:n .. Har iofs redan sett de , men det är ju så bra !

Take care !

RSS 2.0