Vill ha tillbaka !


 


Varför kan man inte alltid få som man vill ?

I must quit you ..

Nu har jag nyss kommit hem från Malla och gjort smörgåsar för när ni andra går och lägger er då är det dags för mig att gå på jobbet , känns lite knepigt men så är fallet !
I dag sov jag till typ 3 och sen ringde jag Malla , åt mat och sen gjorde jag mig ett besök till Jonte där de hade lan när jag kom in .. Alla tre satt med varsin dator som värsta nördarna ! Men de släppte väl datorerna och vi satte på en film .. Den var faktiskt bra , men säger som Malin .. Jag kan inte stava till det så därför skriver jag inte vad den hette ;)
Nej , plikten kallar ! Sov gott =)


Jag saknar dig !

Allt kan krossas på några ynka minuter ..

Då var det slut på allt , 2 år fick vi tillsammans iaf ! Jag saknar dig redan och just nu har jag svårt att se ett slut på denna mörka tunneln ! Jag vill bara att du ska väcka mig och säga att allt bara var en hemsk mardröm , men nu är ju inte fallet så och jag överlever väl ! Men allt känns bara jobbigt just nu !
Tack Malin för att du finns !




Vill inget hellre än att det ska vara vi igen !

Natten snart ..

Japp , ska snart gå upp och duscha och sen blir det hem i sängen för jag börjar 06.00 till morgonen igen ! Så jag hoppas jag somnar direkt jag kommer hem ..
Just nu vill jag att det ska bli helg och fint väder , men det händer väl inte .. Man kan väl få drömma ..
Nej nu blir det duschen , givande inlägg kände jag !

Jobb ..

Japp , just nu sitter jag på jobbet .. Slutar klockan 22.00 .. Då blir det hem och sova .. Är helt slut i kroppen efter studenten och en vecka i cypern som för övrigt är den bästa veckan i hela mitt liv ! 13 rätt, det kan inte bli bättre .. Längtar redan tillbaka och saknar de 5 killarna från Småland ! 
Jag lyckades bli sjuk på resan och nu har jag fått hosta och blivit förkyld också .. Men som tur är känns magen bättre iaf =)
Nej , nu ska jag göra mig klar ska snart gå och duscha =)
Lycka till i morgon älskling <3 

RSS 2.0