Återigen en dag på jobbet !

Och jag tycker att det är jättefuskit att en del får ligga hemma och sova nu ! Men Jossi hon är inte sen med att sova på jobbet hon ;) Inte lätt när man är trött och det inte finns så mycket att göra .. 
Och jag spyr på att leta lägenheter , för det finns inga ! Hoppas jag kan få en iaf , för jag vill inte dela med någon som jag aldrig sett förut .. Som kanske inte diskar och snor min mat ! Usch , nej jag vill ha egen lägenhet .. Tänk om det bara kunde ringa i min telefon och fråga om jag vill ha en lägenhet !
I dag såg det inte ut att vara lika fint väder som det var igår , kanske skulle fråga mamma och pappa om vi skulle åka till Karlstad i dag istället .. Får se senare vad det blir , det återstår att se =) 
Nej , nu ska jag väcka Jossi och se om det finns något att göra ! =)
Ha en bra dag !

Solen i ögonen !

Japp , idag har det varit en härlig dag ! Efter jobber hade mamma lagat god mat =) Och sen åkte jag till Uddeholm där vännerna var och låg i solen och mådde gott ! =) Men det var ju inte så kul att lägga sig bredvid dem när jag var vitare än ett spöke och de var jättebruna allihopa !
Så där var vi ett bra tag innan jag åkte hem och la mig ute ett tag till , så bikinin skulle torka =) Då fick jag riktigt fin besök av Hanna ! Hon kikade förbi en sväng , det var roligt att se henne , kändes som gamla tider !
Och nu är jag jättehungrig ! Så jag tror att jag ska gå in och ta mig något att äta =) Får se vad jag orkar göra !

Killar, se och lär =)


När hon verkar blyg - Säg att du älskar henne
När hon springer bort från dig - Följ henne
När hon tar sitt huvud nära ditt - Kyss henne
När hon bråkar & slår dig - Håll henne intill dig
När hon är tyst - Tänker hon hur hon ska säga "Jag älskar dig"
När hon ignorerar dig - Vill hon ha din uppmärkasmhet
När hon försöker sticka iväg - Håll henne om midjan & släpp ALDRIG taget
När du ser henne när hon är som värst - Säg att hon är Vacker
När hon skriker på dig - Säg att du älskar henne (men du måste mena det!)
När du ser henne gå -
Smyg upp bakom henne & ta tag i hennes midja
När hon är rädd -  Håll om henne & säg att allt kommer bli OK för hon är ju med dig
När hon ser ut som att något är fel - Kyss henne & säg att det finns inget att oroa sig för
När hon håller din hand - Lek med hennes fingrar
När hon säger att hon fryser - Kom närmre
När hon går iväg med ett långt avstånd - Gå upp brevid henne & prata med henne
När hon flirtar med dig - Ignorera henne ALDRIG!
När det är bara du & hon i ett rum - Be henne stanna lite längre


None

Tillbaka på jobbet ..

Japp , denna veckan har vi förmiddag .. Vilket är underbart för när det är så här fint väder hinner jag ju hem och bada sen .. Ska ringa både Sofia och Schnottis sen =) För de skulle och bada i dag , så får jag höra vart de är =)
Igår var jag med mamma och pappa till ekshärad till mormor och morfar ! Det är inte roligt att se dig så här , hoppas du inte lider iaf ! Det gör mer och mer ont i mig för varje gång !
Hoppas allt är bra med er i värmen iaf ! Tror jag och J och J ska ta paus och gå ut och sätta oss i solen ett tag nu =)
Nej , back to work !

Förresten har jag haft en riktigt rolig helg , tack alla ni som gjorde det till en rolig och oförglömmlig helg =)

None

Hoppas på en kul kväll !

Japp , just nu sitter jag och väntar på pizza som mina föräldrar beställt .. de orkade inte laga mat i dag ! ;)
Pratade med schnottis förut också .. Vi skulle åka runt 5 tror jag =) Och jag hoppas och tror att vi får underbart roligt !
De där lägenheterna de vill inte riktigt som jag vill de ! Och det tycker inte jag är så kul , men men ! Får hoppas att det fixar sig iaf ! =)
Nej , nu måste jag packa och göra mig i ordning !
Ha en bra kväll och helg =)

Allt kan bli så konstigt ibland , förlåt !


Nattligt inlägg !

Ja , jag får väl forsätta med de nattliga inläggen .. Men detta blir det sista för denna veckan ! För nu är det nämligen typ bara en och en halv timme kvar på den här veckans skift ! Och det ska bli helt underbart att få ta helg .. Umgås med vännerna och hoppas vi får roligt i Sunne =)
Vi har som vanligt väldigt mycket att göra här på jobbet .. jag och Jossi har varit uppe och spelat kort med Johan .. Och de var väldigt roade över att jag förlora ! Jossi kommer att må gott länge över det där ! ;)
Nu har de gått hem i lager och uppe i från sågarna får vi nog inget mer så vi har nog inget mera att göra på hela natten ! Men men , det får gå .. Vi är mest glada över att det är sista skiftet för den här veckan så =)
Efter som jag är så snäll så får jag skjuts hem till morgonen =) På hans lediga dag går han upp klockan 6 för att skjutsa hem mig ! Det är kompis det =)

Nej , nu får vi hitta oss på med något ! Hoppa hage kanske , eller mera kortspel ;) Isf är det min tur att vinna , eller inte komma sist iaf ;)

Helt förstörd !

Japp , jag blir helt förstörd av att jobba natt ! Särskilt när det inte finns något att göra , jag tror att jag och jossi hade kanske 10 pallar på hela natten ! Usch säger ..
Känns som jag skulle kunna sova hela dagen i dag =) Ikväll gör vi sista nattskiftet för den här veckan , sen är det helg =)
Måste ju höra med S och C om dom har planerat något än , men det har dom väl säkert inte ;) Blir nog i sista minuten ! Haha .. Men det är väl oftast då man har som roligast ..
Och det här med lähenhet blir jag totalt knäckt på ! Det finns ju inga , inga som jag kan få iaf ! Så nu tycker jag att de där gubbarna ska sluta sin semester så jag kan få ringa dit och höra om dom har någon lägenhet till mig !
Nej , nu ska jag roa mig med något annat ett tag .. Känns som jag somnar snart igen =)

Ge oss något att göra !

Mmm , nu sitter jag och Jossi här igen .. Och som vanligt har vi inget att göra .. Men det är som det är det .. Vi får väl hoppa hage eller något , det är vi ju bra på !
Dagen i dag har jag varit i Karlstad med och det kändes helt okej faktiskt ! Vi är nog bättre som vänner ändå =)
Gjorde mig självklart några rea fynd ;) Man kan ju inte åka till Karlstad utan att köpa något på rea =)
Och jag ser fram emot helgen , jättemycket ! Hoppas det blir super kul =)
Pratade med Malla förut också , du ska se att allt löser sig för dig =) Och jag finns alltid här vännen !
Förresten är min släkt ganska rolig den ! För jag har allt utom en lägenhet tror jag .. Elvisp och mikro och städgrejer till och med en smörgåsgrill .. Men det är ju bra ! Jag ska ju bara få ett ställe att ställa allt på också =)
Ha en bra natt !

Åter igen på jobbet !

Och i dag känns det som det är onsdag .. Det är väl bara för att vi började jobba i söndags som jag ligger en dag före =) Jag väntar på att Jossi ska komma , det kanske hon har gjort .. Hon kanske sitter i matsalen , får gå och kika snart =)
Jag har ju glömt att skriva att i dag är det ingen vanlig dag , nej för det är min namnsdag ;) Det är ju faktiskt Madelene i dag , fast de stavar ju fel , de stavar Madeleine ! Så syster tyckte att egentligen hade ju inte jag namnsdag i dag ! Men hon ska ju inte ens uttala sig , för hennes namn finns inte med ! Josefina finns med men inte Josefin ! Haha ..
I morgon blir det en liten tripp till Karlstad , F fråga om jag vill följa med .. Och bara för det så ska jag tvinga han att gå i några klädaffärer , för jag måste ju ha något att sätta på mig till helgen =) Ååå , vad jag längtar tills helgen !'
Nej , nu kom Jossi så nu bilr det väl lite arbete ;) Eller inte ..

Härligt väder !

Japp , just nu sitter jag ute på altanen med datorn och mår hur gott som helst .. Har nyss ätit mat , fick stuvade makaroner och stekt falukorv .. Och det var jätte gott ! Jag förstår att ni egentligen är jätte intresserade av vad jag har ätit !
Jag var tvungen att skratta lite åt mina föräldrar förut , för när jag kom ner när jag hade vaknat stod det en ny tv i vardagsrummet ! Jag måste ha sett lite förvånad ut för de tittade på mig också sa de , Ja nu har du en tv när du ska fytta iaf ! Och mitt svar blev : Ja jag har ju ingen lägenhet men jag har ju iaf en tv ;) De är att lite roliga ..
Jag är lite nyfiken på vår granne för jag undrar vad han behöver en sån stor altan till , utan tak ! Det ser mer ut som en dansbana .. Så syster föreslog att vi skulle fråga om vi fick ha fest där ! ;)

På tal om fest så tror jag Dennis blev lite trött efter malung , vad tror ni ?


Hej hej !

Jag och Jossi är åter igen på jobbet ! Och vi har ju så där fruktansvärt mycket att göra ! Eller inte .. Finns typ inget att göra så därför vill jag bra gärna hem och sova !
Lägenhets letandet fortsätter för det verkar ju helt omöjligt ! Men men , får väl hoppas att jag får mig någon lägenhet iaf ! =) För det måste jag ju ha ..
Till helgen tror jag att det får bli sunne och fryksdalsdansen .. Väntar på att Schnottis ska ringa ska jag höra med henne =) Men hon kolla på film så hon skulle ringa när den är klar , men hon kanske har somnat ! Det vet man aldrig =)
Malla skicka sms till mig igår också , och då kom jag på jag också att det är inte alltid så roligt att bli vuxen och behöva flytta ifrån sina bästa vänner .. Men vi kom iaf fram till att de man vill ha kontakt med de har man kontakt med ändå =)
Nej nu får jag gå och leta upp Jossi så hon inte jobbar ihjäl sig här ute ! Ska ge som förslag att vi trycker 11 och går hem ! (smittbärare ) ;)

Käre gode Gud !

Ge mig en lägenhet i Örebro ! Detta verkar ju helt omöjligt , plus att de har semesterstängt överallt ! Men men , det måste lösa sig för jag har tackat ja till platsen så nu är det helt klart ! Madde flyttar till Örebro =) Och då måste jag ju ha något ställe att bo på ;)
Fick brev från universitetet igår, och enligt nollningsprogrammet har jag fullt upp det första =)
Var ju även på Winnerbäck igår med vännerna ! Och det var lika underbart som alltid =)

Puss på dig vännen ! =)

Jobb , jobb och massa jobb !

Nej där överdrev jag kanske ;) För jag lyckas alltid att ha turen och få de luistorna där allt finns , peppar peppar ta i trä ! Jossi däremot brukar gå hela skiftet och svära över alla bitar som fattas .. Och igår åkte vi järnverket runt för att leta efter allt men det kom inte fram ändå ! Och nu sliter hon med ett italien lass, tycker nästan så synd om henne så jag borde gå ut och hjälpa henne !
Jag längtar tills i morgon ! =) Ååå , äntligen får jag se Lasse live igen blir ju tredje gången och tredje året i rad =)
Hmm , tackade ja till platsen i Örebro i dag också .. Så nu är det klart ! Jag ska flytta ... Jag har nog inte riktigt fattat det själv än ! Men men , någon lägenhet verkar det inte finnas över till mig heller ! Men men , det får lösa sig på något sätt !
Nej , nu blir det mat =)

Hemma ..

Japp , nu har jag kommit hem och ätit en smörgås , det blir nog snart god natt och sov gott =)
Syster och hennes sällskap tittar på Linas kvällsbok så jag smög in och tittade lite tillsammans med dem ! Det är ju en film man skäms över ! =)
Min telefon har kommit också så jag ska hämta den i morgon =) Hoppas den är bra ..
Nej nu blir det natti natti !

Glad !

Ja det är nog så som jag sa till Cherin , Malin och Sara i helgen ! Jag känner mig gladare än jag gjort på länge ,. Jag är ju till och med positivt inställd till att flytta och då måste väl något vara fel ;)
Det kanske är för att jag har haft mycket roligt under sommaren och mycket roligt att se fram emot .. Tyvärr har jag inte hunnit träffa alla vänner jag vill ! Men måste försöka klämma in det också så är allt perfekt sen !
Helgen som var blev det en impuls grej att vi skulle gå till bryggan och det var så roligt att gå ut med er tjejer , var länge sen ! Alldeles för länge sen ..
Den här veckan är det Lars Winnerbäck på fredag att se fram emot .. =) Och gissa om jag längtar !
Nej , nu får jag fortsätta leta lägenhet och vännerna bara så ni vet förväntar jag mig att ni kommer och hälsar på om jag flyttar ! Tro inte att ni slipper undan ;)


Liten börjar bli stor !

Bättre dag i dag !

Japp , nu har jag bestämt mig tror jag ! Det blir nog Örebro , nu kommer bara det stora problemet att hitta en lägenhet , känns som om jag aldrig kommer att hitta en ! Men men , hoppas det där löser sig ..
Hoppas allt blir bra och att jag trivs , men det tror jag nog .. Har ju Frida där iaf =)
Nej , nu ska jag nog hjälpa Jossi att jobba lite kanske , men det är ju snart mat =)

beslutsångest.nu !

Jag kommer aldrig kunna bestämma mig .. Tog mig inte in i karlstad på socoinom linjen men jag tog mig in i Örebro .. Nu är frågan om jag ska läsa upp betyg och göra ett nytt försök med Karlstad till jul eller om jag ska flytta ! Jag har ingen aning ,. Alla säger att det är klart jag ska flytta ! Men när jag sitter där helt själv i Örebro då ! Eller det kanske är det de vill ;) Så de slipper mig !
Nej nu får det bli pizza kanske jag blir smartare av det !

Bla bla bla !

Japp , i dag är jag så trött så jag tror att jag skulle kunna somna på stört !
Men dagen på jobbet gick fort ändå ! Jag skratta åt Jessica som åkte sopmaskin och var jättenöjd ! Är även lite stolt över mig själv eftersom jag lyckades köra in en container med den stora trucken , själv =)
Syster vill ha med mig på speedway på torsdag i Karlstad , men vet inte hur jag vill göra än .. Får se vad det blir !
Jag och mamma fixade lite med tackkorten i dag också , så förhoppningsvis är de klara snart =)
Nej , nu får det bli tv:n ett tag !

Ha det bra =)

Laddar för Winnerbäck =)

Japp , nu sitter jag här och lyssnar på Lars Winnerbäck och längar tills den 18 när jag får se kungen igen ! Den här gången blir det i Ransäter , som för två år sen =)
Sitter även och funderar på det här med skolan , jag vet ju redan att jag inte kommer att ta mig in i Karlstad, eftersom de inte ens tog med migg bästa snitt så jag får väl läsa upp betyg till hösten .. Men jag vet inte vilka betyg som jag vill läsa upp .. Men men , det där löser sig väl !
Har funderingar på mycket annat också , men det löser sig till slut ! Det gör det alltid , förr eller senare .. Jag hoppas på det första !
Jag funderar på mycket just nu och även på en ny mobil ! Har stora funderingar på denna faktiskt !

Vad tycker du ?

Höljes 2oo8 !

 

Den här låten får mig att tänka på Höljes ..
Tack alla ni som gjorde detta till en underbar och oförglömlig helg för mig =)

Speedway !

Japp , fick med mig Sara på speedway .. Det tyckte jag var mysigt för jag har inte sett henne på jättelänge ! Men tyvärr så förlorade ju Valsarna idag !
I dag behövde jag inte börja klockan 22.00 för jag skulle tydligen komma dit i morgon och köra upp för den stora trucken .. Så det var väl lite gott att slippa jobba natt , men tråkigt att behöva gå upp 05.00 ! Men men , efter den långa arbetsdagen så sa Malla att jag var tvungen att skynda mig för då ska vi åka och handla och sen bär det av upp till Höljes =)
Har nyss pratat med Malla nu och hon varit inte alltför nykter så vi får väl se när vi kommer iväg i morgon ;)
Nej, nu blir det sängen ! GOD NATT =)

Lika vacker ikväll som alltid <3

Arbete ..


Yes , I'm off to work !

God kväll =)

Jag har nyss sovit lite innan jobbet för första gången på hela veckan .. Det var gott faktiskt ! Har inte orkat det de andra dagarna ..
Pratade med Malin förut också , vi gjorde upp lite planer inför helgen vilket innebär Höljes =)
Jag har vairt dagvilsen hela veckan .. I tisdags drömde jag att det var lördag så när jag vaknade så trodde jag att det var lördag , blev lite besviken när det bara var tisdag !
Nu gör jag näst sista nattskiftet ikväll för den här veckan =) Så nu måste jag gå och göra klart det jag ska ha med mig !

Jag saknar dig mer än du tror !

God morgon !

Mmm , jag har varit vaken i 45 minuter så det blev god morgon för mig nu ! =) Mormor har varit hit och vi har lagt in hennes kort på mig ifrån studenten .. Så nu ska jag skicka iväg korten och se om jag får några tackkort !

Vet ni att jag har världens bästa lillasyster jag ! Hon hade skrivit jättefint brev och lagt i min säng tills jag kom hem i morse <3

Nej nu ska jag snart äta frukost, spagetti och köttfärssås .. Så går det när man jobbar natt !

Blir nog förresten Höljes till helgen ändå ! Med bästa Malla !


Jag, när jag anländer hem på studenten !

Om man kunde få tillbaka allt man en gång hade !

Sitting here alone with my memories
Staring at a picture of you and me
They say I look fine but if walls could talk
They'd tell you all about how much I break apart
I think we were right but we did it wrong
Every since you left me I just can't go on



Snodd av tgrr ;)

Juni månad:

Du har fått nya kompisar?
- Mmm , smålandskillarna =)
Du har varit i ett annat land än Sverige? - Ja cypern!
Du har bowlat? - Nej
Du har skolkat? - Hmm , tror det blev den del på slutet där =)
Du har fått bra betyg i skolan? - Nja , men de räcker inte !
Du har varit ledsen? - Ohh , ja !
Du har varit glad? - Verkligen!
Du har druckit alkohol? - Hmm , Mmm minst sagt !
Du har blivit kär? - Nej, men inte slutat vara heller !
Du har kännt dig sviken? - Mmm ...
Du har kännt att ingen har sett dig? - Tror inte det ..
Du har suttit vid datorn mer än du brukar? - Nej ..
Du har solat solarium? - Nej
Du har badat i havet? - Mmm , och gud va gott det va !
Du har varit på fest? - Ohh , JA !
Du har rökt? - Nepp
Du har snusat? - Nepp
Du har varit sjuk? - Ja, lite
Du har spytt mer än på fyllan? - Ja, blev sjuk i Cypern !
Du har bråkat med dina föräldrar? - Nej ..
Någon har sagt att du är snygg? - Tror det ..
Bråkat med din älskling? Bråkat och bråkat ..
Strulat med en främling? - Nej ..
Bråkat med en från samma kön? - Nej ..
Varit så full att du knappt minns något från den kvällen? - Nja , jag minns halva iaf ;)
Gråtit för att ditt liv är misslyckat? - Mmm ..
Pratat i telefon i mer än 1 timme? - Hmm , tror inte det ! Men nästan ..
Kramat någon av samma kön? - Yes
Kramat någon av motsatt kön? - Yes
Köpt något till en vän? - Ja
Köpt något på ica? - Haha, ja en tidning ..
Gjort illa dig? - Mer psykiskt än fysiskt kanske !

Knäppa idéer =)

Japp , jag var in på ica för att köpa en baguett men de hade ingen så då tyckte jag att det skulle vara pinsamt att bara gå ut därifrån, så därför var jag tvungen att komma på något som jag behövde .. Men det gjorde jag inte så därför var jag tvungen att köpa ett Aftonblad =)

Jag får såna där knäppa idéer för mig ibland !

I never saw it coming !

Det finns inte mycket mer att säga än att jag vill att allt ska bli bra, som förut igen .. Men det kommer aldrig hända så jag antar att det bara är att acceptera och försöka gå vidare hur svårt det än kommer att bli !
Många tårar kommer att rinna men det gör inget för jag har många underbara vänner som kommer att vara där och torka dem på mig !
Jag vill inget hellre än att du ska höra av dig och säga att du inte vill ha det så här längre, att du vill att det ska bli vi igen ! Jag saknar att du inte ligger bredvid mig när jag ska sova, att jag itne får pussa på dig när jag vill men framförallt att inte få säga att du är MIN längre !


Pictures of you, pictures of me, remind us all of what we used to be


RSS 2.0