Äntligen klar !

Nu är jag klar med allt skolarbete ! Och jag hoppas verkligen att vi inte får något mera .. För nu har jag tagit sommarlov ! Eller det blir ju inte sommarlov eftersom jag inte vet om jag tar mig in på skolan till hösten .. Är lite blandade känslor när man ska ta studenten , men just nu känns det så hemskt gott att vara klar ! =)
Gör sista dagen på praktiken i morgon också , och jag kommer faktiskt att sakna dem !

Ännu mera skolarbete avklarat ...

Japp , nu är jag klar med praktik uppgifterna också , ska skriva klart svenskan sen också och rätta uppsatsen tror jag .. Om jag orkar ! Mamma har även hjälpt mig att rätta det jag skrivit så nu ska det förhoppningsvis vara rätt =) Gud va gott när man har lämnat in allt detta och är klar med det !
Aja , nu ska jag gå ner och se när jag får mat .. Ska få grillat i dag =)

Känner mig duktig ..

Japp , just nu känner jag mig lite stolt över mig själv iaf ! Har gjort klar idrotts och religions uppsatserna i dag .. Så nu har jag bara svenskan kvar också har jag ju prov på tisdag i natur men det är en annan sak de !
Nu orkar jag inte sitta vid datorn mer ! Så god kväll ..

Snorig !

Nu tycker jag faktiskt inte att det är roligt längre , och tänk om man bara kunde bli så där mirakulöst frisk direkt ! Som om inte dagen var gjord härom dagen med feber och förkylning och att gammelmormor dog så klämde jag fingret i ytterdörren och det gjorde så hemskt ont så jag trodde att jag skulle gråta ! Men det hade jag inte tid med just då , så det vara bar att bita ihop och tycka ännu mera synd om mig själv !
Så eftersom det är så synd om mig just nu så tycker jag att alla ska tycka synd om mig precis som jag själv gör just nu ;)
Nej, nu får det bli dipp och morötter =)

Allt kan vända på några minuter ..

I'm falling down on you, where are you from?
What else can I do? You're so beautiful, how can I go on?

I'm waiting for you, thinking of you
I wanna know if you feel the same



Fest ikväll =)

Yes , ikväll blir det till att dra på sig cowboy kläderna och dra sig till begrsäng ! Jag säger som Malin jag tror det kommer att bli bra i det underbara vädret och med lite lekar och lite alkohol ! Hoppas bara att det blir mycket folk , så studenter ta och släpa er dit nu !
Just nu sitter jag och kollar lite på Englas begravning .. Även om jag tycker det är himla fel att visa den på tv så sitter jag här och kollar ..
Nej nu får det bli frukost =)

Studentfest !

Japp , till helgen blir det studentfest i BERGSÄNG =) Och alla cowboyer jag tror vi kommer att få jättekul , och särskilt om det fina vädret håller i sig =)
I dag har vi även spelat volleyboll turnering ! Och vi var bättre än förväntat ! Men jag säger som de andra , det satt nog i kjolarna ;) 
Har även legat i solen i dag, mycket gott ! Har faktiskt också gjort lite skolarbeten, är jag inte duktig ? =)
Nej , nu väntar jag på att F ska komma =)

Hungrig !

Japp , nu har jag och syster varit ute och gått i 50 minuter =) Det får duga , har även provat balklänningen med allt till och jag tror det får duga så =)
Nej , nu svälter jag .. Ska även ta mig en dusch innan jag kryper ner i sängen =)

Bara för att jag är så underbart snäll ..

Så ska jag för tredje dagen i rad åka och handla åt min kära mor och far som håller på med vardagsrummet så det ser ut som ett bombnedslag, men det blir väl förhoppningsvis fint när det är klart !
Kan ju även passa på att säga grattis till mamma som fyller år i dag =) Syster vi kanske ska ge henne presenten ?
Nej , nu lägger jag ner skolarbetet för idag ! Får se om det blir en promenad sen =)

Jag vill ta studenten nu på en gång !

Jag önskar att jag vore klar med allt som vi har kvar i skolan .. Jag orkar inte mera nu ! Sitter och renskriver barn i riskzon och jag spyr snart på det här .. Ska skriva ett tag till sen ska jag ta mig en promenad tror jag !
Sitter och lyssnar på Lars och längtar efter sommaren ! Just det , vi måste väl beställa biljetterna snart ? Jag har ingen än iaf ! Det måste fixas ..
Nej , jag får återgå till skolarbetet !

Du är vad du äter ..

Känner mig som de just nu .. Det är på tv:n och jag tycker att jag skulle passa in där tillsammans med dem ! ;)
Jag ska väl snart börja göra mig i ordning , men jag har ingen aning om hur jag hade tänkt att jag skulle se !
 Men men , det är väl en senare fråga ..
Jag och Sofia var och fixade Saras persenter förut , och då var det två gamla tanter där som klagade på att wienerbrödet var för bränt så de tyckte att de skulle få det billigare .. Har pensioner det så dåligt ställt nu för tiden ?
Nej , nu ska jag börja fixa mig ett ansikte !
Ha en trevlig kväll , för det ska jag ha =)

Ny dag , nya möjligheter !

Jepp , i dag vill jag att det ska bli en bra dag =) Och det tror jag att det kommer att bli .. Eller jag hoppas iaf ! För vi ska ju fira lilla sööta Sara i dag , så då kan det ju inte bli annat än bra !
Skulle vilja följa med och hälsa på morfar också , men jag vet inte om jag hinner ! =/ Usch va jobbigt det blev nu !
Jaja , får se senare hur det blir !

Saknar ..

Hmm , F åkte igår morse och jag saknar honom redan .. Usch , jag får försöka hålla mig sysselsatt tills han kommer hem !
Hmm , i dag vet jag inte riktigt vad jag ska göra , C sa att jag fick följa med dem på fotboll om de skulle dit , så det ska jag nog göra .. Och under dagen ska jag nog gå och kika om det finns några fina kläder som jag kan ha på mig i morgon =) Jag ska ju egentligen till banken också , men jag tar nog det på måndag .. Är ju ledig då också så =)
Ja måste även läsa på prov , men jag orkar inte ! Jag är glad att vi snart tar studenten !
Nej , nu ska jag hitta på med något nyttigt !


image45

God morgon , god morgon !

Allt bra med er i dag ?
Själv sitter jag här och funderar på vad som ska hända här näst, ska jag duscha ? Fixa frukost eller lägga mig ner tillbaka och kolla på en film ? Jag tror jag tar frukost och en film så får duschen vänta ..
Hmm , måste även fixa present till Sara i dag ! Vad vill du ha då ? Jaja , får fundera ut något bra =)
Nej, nu kurrar magen =)


Förresten ..

Jag har ju glömt att berätta att svenskan gick jättebra =) Fick mig ett MVG , kändes gott för jag trodde inte jag skulle klara det !
Jag saknar F redan , och han har varit borta en dag ! Han kommer inte hem förrän på söndag , hur ska jag klara mig ända tills dess ? ;)

Gårdagen ..

Jag tyckte gårdagen blev mycket lyckad =) Vi började långt borta i ekshärad ! Trodde aldrig vi skulle komma fram , men men .. Väl där blev det roligt iaf ! Sen blev det vidare till Byn .. Jag hade även roligt där =)
Tack Anders för skjutsen ..
Nej , nu ska jag äta något =)

RSS 2.0