Klar =)

Japp , nu har jag dammsugit klart .. Är faktiskt lite stolt över mig själv .. Nu väntar jag på att diskmaskinen ska bli klar , så kan jag plocka ur den och sen ska jag bara lägga på mattorna tillbaka ! Måste även passa på att säga GRATTIS till Cherin som klarade körkortet i dag =)

Nu ska jag vara ..

BRA och hjälpa min kära mamma och pappa och städa här nere .. Eller dammsuga ska jag göra , det får räcka .. De kan ju inte begära hur mycket som helst av mig ! Nää , kanske bäst att jag sätter igång =)
 Vad gör ni i dag ?

Länge sen sist ..

Mmm , det är ett tag sen jag skrev sist .. Och det har hänt en del .. Helgen blev iaf mycket lyckad , jag har superkul med vännerna !
I tisdags åkte jag och hälsade på Frida i Örebro , kom hem igår .. Vi tittade på universitet , hjälp va stort det va ! Och sen sprang vi självklart på stan, och jag fick väl med mig några fynd hem iaf =) Måste även säga grattis till Frida igen som klarade tentan igår =) Duktigt du är , du kommer att bli en utmärkt hälsoutvecklare ..
Nej nu ska jag gå ut i köket och hjälpa pappi !

Nya kläder ?

Japp , tänkte jag skulle ta med mig Anneli in till Hagfors och titta om de har några nya kläder som jag kanska kan ha i kväll eller i morgon kväll !
Hoppas det blir kul ikväll och i morgon , men det kan väl inte bli något annat när man är ute med de BÄSTA =) 
Nej , nu ska jag åka .. Återkommer med svar om jag hittar något ;)

Örebro =)

Pratade med Frida nu , det blir nog eventuellt Örebro på tisdag kväll och titta på universitet på onsdag =) Vore kul att komma och hälsa på Frida också, har ju inte hälsat på henne sen hon flyttade (skäms ju lite) ..
Men får se hur det blir , ska prata mer med henne när det närmare sig så jag kan boka biljett och det !
Nej nu blir det lite Gilmore Girls och sen blir det nog uddeholm ikväll =)

Första dagen på lovet =)

Mmm , och jag njuter ! Fast om man tänker efter på allt som måste göras så känns det inte som ett lov , usch .. Tur att man tar studenten snart =)
Just nu ligger jag i sängen och väntar på att mammi ska bli klar så vi kan åka till styrkan .. Känner mig faktiskt sugen på att träna nu !
Blir det någon utgång för er under helgen då ?

image42

Ovanlig min ? ;)

Ni måste ...

Kolla in den här sidan ! Jag skratta så jag höll på att dö !

Att göra lista ..

Eftersom alla andra har gjort en måste väl jag också lägga ut en =) Gott att några saker har blivit strukna iaf =)


image41

Uppsatsen klar !

Japp , nu har jag suttit med den där förbannade uppsatsen hela kvällen , och är fortfarande inte nöjd med den men det skiter jag i .. Mamma ska få läsa den i morgon , sen skickar jag iväg den .. Jag orkar inte mer ..
Nu ska jag gå in och duscha för det har jag inte hunnit göra än !
Usch , kände att jag blev på dåligt humör när jag var tvungen att ägna hela min kväll åt detta !
Martina hon har åkt till Thailand nu hon , fuskis .. Eller de har nog inte lyft riktigt än .. =)

Nej , GOD NATT !

Universitet ..

Japp , i morgon får man ju börja söka ! Synd bara att det tar så länge innan man får reda på om man tagit sig in eller inte !

Wallander ?

Hmm , ja ni gott folk nu ligger jag här i sängen .. Funderar på om vi ska kolla på Wallander snart , ska fråga F ..
Vad gör ni ? Usch , jag har faktiskt lite ångest för min natur uppsats , jag har inte kommit någon vägen ..
I morgon var det dansträning också , jag kommer att få vara kvar där hela kvällen jag .. Haha , det kommer nog att se lite komiskt ut när jag drar igång där .. Men men , ett gott skratt förlänger livet, är det inte så man säger ?

Nej nu börja filmen !

OTH !

Japp, nu är det de nya avsnitten av OTH på femman !

Blääää..

Usch , sitter för ovanlighetens skull och skriver uppsats ! Den här gången handlar det om bantning, för Natur B .. Men usch, det suger ! Jag hittar inte den faktan jag vill ha !
Tack för presenterna jag fick igår tjejer, de var jättefina och jag tyckte jättemycket om dem =)

Nej , duschen här kommer jag !

Grattis !

Emma & Bella som har varit så duktiga och fått körkort i dag ! Kör försiktigt nu =)

i dag är det ingen vanlig dag ...

Nej för det är nämligen min födelsedag =) Tack alla ni som skrivit och sagt grattis , det värmer =)

Hmm , har fått de sista gilmore girls boxarna som jag önskade mig så nu är hela serien komplett =) Har inte fått F:s present än , men det vet jag ju redan vad det är , för jag var ju och valde själv !

Nu är allt fixat till Wettergrendagen imorgon också , tack Cherin för att du följde med mig till coop förut , vi fick 210 muggar och 5 paket kaffe, det kallar jag sponsring ! Vi trodde vi skulle få typ till 50 personer ;)

Nej nu ska jag gå och fixa handlingslista till mamma, har bjudit hit tjejerna på tårtkalas på lördag =)

Mitt uf-företag ..

Jag tänkte att om jag skriver här så ser ni väl så fort som  möjligt att jag inte kan ta med datan på onsdag ! Så om någon annan har en eller någon som kan fixa en ? Eller får vi slopa den idéen ? Jaja , nu vet ni iaf !

Nej nu blir det skolarbete , måste börja med uppsatsen om bantning ..

Gårdagen !

Hade jättekul igår, tack alla ni som gjorde min kväll till en rolig kväll =) Först började vi med att laga mat och göra oss i ordning hemma hos Jossi .. Sen åkte vi till Elin som fyllde 19 år =) Där blev det singstar, dans och massa skvaller .. Tack för att jag fick komma .. Efter det skulle de andra till Milano så Malin ringde Rickard som var så snäll och kom och hämtade oss, och han skjutsade mig till Uddholm .. Där kom jag in hos Victor och fem pojkar satt i soffan och tittade på varandra , men vi lyckades att liva upp det också =) Som ett avslut på kvällen kom Martina , och hon sov även hos mig i natt , eller Fredrik ..

Jaja , det var min kväll ! Nu ska jag göra mig i ordning för pappi kommer snart , jag ska och fira farmor som fyller år i dag =) GRATTIS FARMOR !

Bilder kommer senare =)

Skolarbete ..

Japp, ska renskriva mina kommentarer om Daniels uppsats ! Känner mig elak, bara han inte slår ihjäl mig när han läser .. Måste börja med natur uppsatsen också , men det orkar jag inte just nu .. Mamma ska få hjälpa mig ! Hmm , fick föresten VG på mitt religions prov , det tyckte jag va bra =)

Nej , nu får jag återgå till skolarbetet .. I morgon ska vi föresten till Karlstad och titta på universitet , tänk om man kunde ta sig in där ! Gott det vore ..

Ta hand om er !

RSS 2.0