Filurer ;)

Jaåå , just nu umgås jag med konstiga filurer .. Syster springer runt som en yr höna och försöker packa eftersom hon åker till Bulgarien på tisdag .. Och Cherin hon spelar konstig musik och skrattar åt sig själv , tur att hon är lättroad ;)
Som alltid när jag och Cherin umgås så äter vi massa godis och bara mår gott !
Prata med Frida förut också , vi åker halv elva till morgonen , så jag får packa sen !
Nej , nu ska vi kolla på en film !

Miss you !

Jag saknar dig som mest just nu morfar !
Jag önskar att du vore här och kunde berätta för mig hur jag skulle göra allt bra igen , som vanlig igen !
Allt går upp och ner , men i dag är en sån dag då jag saknar dig hur mycket som helst !

All I want , all I need , is to make you breathe
Wish I could have been there for you all along
And you're not coming back , I got a reason to cry


Today =)

Spenderade natten hos Schnottis =) Alltid lika trevligt tycker jag !
I dag tror jag att det blir Skoga marknaden med Jossi =) Och efter det vet jag inte ..
Nu måste jag i alla fall gå och duscha !
Väldigt nödvändigt inlägg känns det som , men men !
Take care ..

Att vara eller att inte vara ?

Att vara stark är inte att aldrig falla, att alltid veta, att alltid kunna.
Att vara stark är inte att alltid orka skratta, att hoppa högst, eller vilja mest. Att vara stark är inte att lyfta tyngst, att alltid komma längst, eller att alltid lyckas.
Att vara stark är att leva livet som det är, gå igenom svåra perioder, acceptera det, att falla till botten, slå sig hårt men alltid komma igen.


None


Hemma =)

Japp , det var gott att vakna upp i sin egen säng i dag =) Ska snart gå ner och duscha , äta frukost och sen göra mig klar för att hälsa på farmor och farfar och gå till biblioteket ..
Måste passa på att säga GRATTIS till Jessica och Jossi som fyller 19 år i dag ! Hoppas ni får en underbar dag med massa tårta och underbara paket =)
Nej , nu skriker magen !



Hemma igen !

Japp , det blev en snabbvisit i Örebro .. Eftersom Linda skulle åka hem den här helgen och Frida inte var där och jag inte hade något att läsa eftersom kursen inte började än så beslutade jag mig för att åka med Linda hem ! Tack för skjutsen ! Så nu sitter jag hemma och har nyss skrivit ut tre miljarder papper känns det som , sånt som behövs på måndag när jag börjar =) Jag har faktiskt varit helseriös och skaffat mig en pärm och allt så jag vet vart jag har allt !
Och nu är det meningen att jag ska lägga mig och läsa alla de där och det tänker jag faktiskt göra också =)
Jaja , bäst att sätta igång ! Synd bara att jag har världens tandvärk ! (tyck extra synd om mig)

First day =)

Första dagen på universitetet är gjord , och det har vairt jättebra ! Verkade vara jätteroliga kurser som vi skulle läsa .. Men det blir nog lite jobbigt , men det får man ta =)
Iaf när jag gick campusvandringen så ringde de ifrån Karlstad och sa att jag hade tagit mig in på deras socionomutbildning .. Men nu har jag ju redan lägenhet och allt här är fixat .. Så jag tackade nej ! För allt verkade jättebra här i Örebro så jag stannar här ..
Jag och Linda har även varit på första nollningsaktiviteten , vi gjorde lite lekar och så .. Men vi drack inget eftersom vi ska hem i morgon .. Och jag får åka bil med Linda =) Jag slipper bussen !
Nej , nu ska jag ta mig något att äta ! Just det jag måste ju säga att jag var duktig och lagade pannbiff och köttbullar förut =)


Alone ..

Mmm , nu sitter jag här själv i Fridas lägenhet och tycker lite synd om mig själv eftersom jag inte tycker så mycket om att vara själv .. Men det är väl bara att vänja sig ..
Mamma , pappa , syster och mormor har nyss åkt hem .. Och jag måste ha världens bästa föräldrar jag =) Alltså så mycket mat som mamma köpt till mig , ja ni jag kan nog mata hela huset iaf =)
Pratade med Linda förut , vi gjorde upp att vi skulle mötas vid halv tio i morgon så jag måste nog sova snart =) men jag tror inte att jag kommer att orka det , är nog alldeles för nervös för det =)
Hmm , har lite beslutsångest inför helgen .. Om jag ska åka hem eller inte , jag får se hur jag känner på freda =)
Nu ska jag iaf kika lite på tv , sen blir det nog natti natti =)

Nervös =)

Hmm , jag vet inte hur jag känner mig i dag , för alltid när jag blir nervös så mår jag dåligt som bara den !
Var iaf snäll och gick upp och skjutsade syster till skolan i morse , världens bästa storasyster om jag får säga det själv ;)
Men jag blev att så trött när jag kom hem för jag orkade inte somna i natt utan låg och kollade lite i böckerna vi ska ha i skolan , en del verkade ju rätt kuliga , så jag gick och la mig tillbaka .. Och nu har jag ångest för allt jag borde ha gjort när jag sov .. Har iaf varit duktig och ringt Örebro och plockat ur diskmaskinen så nu har jag bara typ en hel sida kvar att göra .. Och klockan fyra går bilen .. Hur ska jag hinna allt ?
Jaja , om jag ska hinna något så bör jag ju inte ligga kvar här länge till iaf !

Inte länge kvar nu ..

Nej , snart tar jag med mig mina saker och åker till Örebro .. Åker i morgon vid fyra , när mamma och pappa slutat jobbet .. För självklart följer dom med mig ner =)
Skrev med Linda förut också , känns faktiskt lite lugnande att vi kommer att gå samma utbildning i samma stad =) Så jag inte är helt själv .. Hon skulle också åka ner i morgon så skulle vi mötas innan vi gör "första" dagen på onsdag .. Blir ju inte första dagen på riktigt ! För vi har inte första lektionen förrän på måndag =)
Jag har faktiskt varit duktig och skaffat alla böckerna utom en nu , för den fanns inte .. Får gå in på akademibokhandeln när jag kommer till örebro :)
Nej , nu ska jag nog sova snart .. Ska upp och skjutsa lillasyster till skolan i morgon .. Så snäll är faktiskt jag ;)

I morgon går första flyttlasset ..

Och det är med blandade känslor jag har packat allting i dag .. Men schnottis har ju varit här med mig i dag , så jag har ju haft bra sällskap iaf =) Hon ringde förut och hade slutat vid 12 så jag tyckte att eftersom det är kanske är sista dagen på länge som jag får se henne så åkte jag till Filipstad och hämtade henne .. Jag får ju kanske inte se henne på två veckor ;) Men det är länge det ! Tur att det finns telefon =)
Så nu ser mitt rum ut som ett bombnedslag , och jag funderar fortfarande på hur jag ska få plats med allt .. Och jag tycker lite synd om Frida som jag ska terrorisera en hel vecka innan hon slipper mig ! Men eftersom hon är en sån underbar vän så låter hon mig bo hos henne innan jag har fått min egna lägenhet =)
Nej , nu ska jag fortsätta packa =)

Det blir aldrig som man tänkt sig ..

Nej , och jag är glad att Cherin tvingade med mig ut ändå igår , för gud va kul jag hade .. Även om jag inte hann och rösta eller var kvar och hörde vem som vann så hade jag en underbar kväll tillsammans med bästa Cherin =)
I dag har jag sovit halva dagen innan Cherin ringde och vi skvallrade lite innan jag bestämde mig för att åka och hälsa på henne ett tag .. Så där har jag tillbringat min kväll och vi har tittat på CSI =)
Och i morgon måste jag börja packa , för jag flyttar ju på tisdag jag .. Hmm , är litet blandade känslor inför flytten , men som jag sa till Cherin jag är ju inte längre än två timmar bort eller ett telefonsamtal =)

Alla ord gjorde så ont !

Ingen utgång ikväll !

Nej , jag känner inte för det och jag orkar inte .. Så jag stannar hemma jag , tittar på en film och börjar packa istället =)

Allt på en gång ..

.. och det suger just nu ! Jag orkar inte mer än så här , trodde det var nog illa som det var ..

 Får se om det blir utgång eller inte .. Känner inte precis för det just nu !


Yesterday and today !

Begravnignen var det värsta jag har varit med om .. Men syster hade skrivit ett sånt fint brev om morfar =) Allt var så fint men det var det jobbigaste som jag någonsin upplevt !
Sen blev det kräftskiva med de jag sommarjobbat med och jag hade superkul .. Bra sällskap =)
Senare gick vi till parken .. Det var roligt ett tag, men sen vet jag inte vad jag ska säga så det är bättre jag är tyst !
Sov iaf hos Schnottis , tack för sovplatsen =)
I dag har det inte hänt så mycket än .. Ska väl snart duscha och göra mig i ordning .. Men jag vet inte vart jag ska än .. Jag tycker att Jolin kan följa med jag =)
Nej , nu ska jag hitta på med något annat !


God natt =)

Nu bilr det sängen .. Får se om jag orkar sova ..
Har förresten fixat alla böckerna till första delkursen i dag .. Är jag inte duktig ? Men usch va dyrt det är .. Men som tur var fick jag ju köpa några böcker av Kim så det blev ju betydligt billigare än det skulle ha blivit om jag skulle ha köpt alla nya ..
Hoppas allt går bra i morgon .. Jag vill inte att det ska bli fredag men ändå vill jag att den redan ska vara över .. Kan man inte bara hoppa över vissa dagar ?
Nej , nu ska jag försöka sova ..

Vad spelar det för roll ?

Vad spelar det för roll om jag vill ha dig?
Om jag ändå aldrig får det jag vill ha, ooh
Vad spelar det för roll om du förstår mig?
Om det ändå aldrig kan bli du och jag,


None

Många tankar ..

Mmm , just nu är det många tankar som snurrar i mitt huvud .. Många av dem går åt till saknad , för jag saknar dig verkligen morfar ! Men det finns flera jag saknar , någon som inte bor nära och några som bor nära men jag saknar dem ändå !
Den jag tror att jag kommer sakna mest av alla när jag flyttar är nog min lillasyster ! För även om jag inte tänker på det så är hon ju alltid nära mig .. Antingen hemma eller så hörs vi av om någon av oss är borta !
Just nu tittar jag på tv, det är ett program om att de har tagit fel på två flickor , den ena hade dött och den andra låg på sjukhuset .. Efter ett tag förstår de att den familjen som trodde att deras dotter låg svårt sjuk på sjukhuset egentligen var död och den familjen som hade haft begravning för sin dotter fick reda på att deras dotter levde ! Gud va hemskt det skulle vara ! Det skulle nog vara värre och tro att ens dotter lever och sen får reda på att hon är död .. Usch va hemskt , man fattar inte att såna saker kan få hända ..
Nej , nu ska jag göra något nyttigt !

Kärlek ?

Vad konstigt allt är egentligen om man funderar på det .. Hur man kan börja tycka om en person som man kanske inte alls kände innan så mycket , medans man fullkomligt hatar andra man träffar .. Och det är nog sant som många säger , att första intrycket är viktigt .. Men då kan man börja fundera på vilket intryck gör jag på folk ? Med mig beror det nog på helt vilket situation du möter mig i ! Jag kan nog vara ganska olika beroende på vilken situation jag är i !
Och jag då , som försöker att alltid se det bästa i folk innan de bevisat motsattsen (ganska dumt ibland) jag kan erkänna att jag ibland har ganska lätt att börja tycka bra om folk .. Men ibland kan jag komma på mig med att fundera över om jag tycker så för att jag känner mig ensam eller för att jag verkligen tycker om pojken i fråga !
Ja ni gott folk , det får nog bli lungt på kärleksfronten ett tag, så mycket funderingar som jag har =)


Vuxenlivet ..

Usch va hemskt det känns att behöva bli vuxen .. Jag fick lön i dag och nästan hela är borta redan .. För jag har betalat första hyran och jag har ju dessutom köpt mig en dator och alla tillbehör man behöver =) Så lite roligt var det väl ändå !
Jag har inte varit inne på ett tag för jag har varit hos min älskade mormor och hälsat på ! Det är en kvinna jag beundrar något så hemskt mycket .. Att hon orkar det är något jag inte fattar ! Är jag bara det minsta lik henne så är jag stolt !
Helgen som kommer väntar både roligheter och tråkigheter ..
Det tråkiga är ju att jag måste gå på begravning , vill inte fatta det men hoppas det går så bra som det kan gå ..
Det som är roligt är ju att det är eldfesten =) Och på fredag bjuds det även på kräftskiva med jobbet .. om jag orkar och känner för det !
Nej , nu ska jag hitta på med något nyttigt !

Vill inte ..

Att det ska bli nästa fredag ! Att gå på begravning är inte det jag vill just nu .. Men men , det kommer att bli fruktansvärt jobbigt men jag klarar det , det gör jag alltid !
Just nu saknar jag dig så grymt mycket !
Vill inget hellre än att du ska komma tillbaka och vara frisk ! <3

Today ..

I dag har jag sovit , jättemycket =) I natt spelade vi kort med pojkarna från sågarna .. Och jag tror inte Jossi vill spela med Daniel i sitt lag mer ;)
Jag har fått så mycket grejer tills jag ska flytta så jag tror inte ens att jag kommer att få plats i lägenheten själv en gång =) Haha , inte länge kvar nu .. Alla vännerna ni måste komma och hälsa på mig , lova det !
Nej nu ska jag göra mig klar för jobbet !

Saknar dig morfar !

9/9 1929 - 11/8 2008

Vila i frid morfar ! Hoppas du har det bra nu ..
Jag saknar dig !


Tro, jag vill känna tro !

Just nu är hela min värld uppochner .. Inget känns rätt men allt känns fel ! Allt jag gör gör jag bara för att jag måste .. Allt känns bara värdelöst !
Varför kan man inte skruva tillbaka klockan så jag kan få berätta hur mycket jag tycker om dig ?

Bästa dagen på länge =)

Japp , i dag fick jag en lägenhet ! =) Ååå , jag är alldeles överlycklig ! Jag vill flytta nu direkt .. Fast jag får inte flytta in förrän den 1 September så jag skulle få sova hos Frida och Tobbe ett tag först =) Fast det blir bara några dagar jag ska terrorisera dem ..
Jossi sitter här bredvid mig och beklagar sig medans gubbarna är ute och arbetar fast det inte finns något att göra !
Nej , nu kanske vi borde göra något nyttigt ! Ville bara dela med mig av den goda nyheten =)

I miss you ! Vill att ALLT ska vara som förut !

Massa jobb !

Eller inte , vi är fyra stycken och det finns typ inget att göra .. Men sånt är livet , det är smällar man får ta .. Nu är det iaf typ bara en timme kvar tills jag får gå hem =)
Började söka studentrum i dag istället för lägenheter , eftersom jag inte stått i kö så länge har jag inte så mycket poäng .. Så efter att ha pratat lite med pappi så kom vi fram till att det går ju att lösa bra om man har ett studentrum också =) Hoppas jag kan få ett sånt då ! Men men , det ska väl inte gå det heller ! Usch va arg jag blir !
Nej nu får jag väl gå ut och hjälpa dom andra .. Fast jag tror inte att de göra så mycket de heller ! ;)
Ha en fortsatt bra kväll !

Värdelöst !

Mmm , lägenhetsletandet går ju åt helvete ! Det finns ju ingen till mig .. Får nog terrorisera Frida och Tobbe de första dagarna .. Måste bara fråga henne så att det är helt säkert att det går bra !
Ska skicka ett nytt antagningsbesked sen också så jag får vara med i bostadsgarantin för tydligen så kom inte mitt andra fax fram ! Sug dag i dag iaf !
Som tur var hade jag en bra dag igår .. Umgicks med Schnottis =) Och vi såg en skitbra film på trean .. Och jag lyckades kleta i några slingor i hennes hår .. Tur att jag inte blev frisör säger jag ju bara !
Om två timmar sitter jag på jobbet också , det piggar ju inte upp mig precis ! Men men , tur att Jossi är där iaf .. För hon hittar väl alltid på med något stöllit ! Synd att ögongodis inte är kvar så vi har något att titta på ;) Eller vad tycker du Jossi ? ;)
Nej , nu ska jag fotsätta leta lägenheter ! Ha en bra dag =)

Myskväll =)

Japp , ikväll kände jag inte för något särskilt så då fick det bli hemma kväll !
F & D skulle se på speedway så då tyckte jag att de kunde göra mig sällskap så slapp jag vara själv ! Och det gjorde de såklart =)
Jag lovade ju självklart att jag skulle vara chaufför åt mamma och pappa ikväll så jag ska väl snart iväg och hämta dem ! Syster är med dem också =)
Igår blev det film med Cherin , Jolin och Frank också .. Det var mycket trevligt ! Tack för sällskapet =) Fast det var en cp-film !
Nej , ha en trevlig kväll !

None

RSS 2.0