Johnny Cash ..

Usch dagen började ju inte bra ! Hade uppsats skriving och jag hade total idétorka ! Vet inte vad det var med mig , det är den sämsta uppsats jag någonsin skrivit .. Fy vad jag är missnöjd .. Men men , var väl tvungen att fortsätta dagen .. Vi gjorde klart engelskan och redovisade om Johnny Cash , det gick väl sådär , men vi gjorde det iaf ! =) Jag har även sökt två praktikplatser , men kommer att få nej från båda, så det är väl bara att börja leta nya .. Någon som har något tips ?  
Sen blev det lucia träning ,, Jag fattar fortfarande inte hur vi ska få ihop ett luciatåg som låter bra !
Sen har jag faktiskt latat mig och tagit en tupplur och nu går Bonde söker fru för fullt på tv:n !
Jag vill till Karlstad och handla , JULKLAPPAR =) Jag längtar som bara den !

Ta hand om er / Madde ..

Älskling leker stark ..

Ooo yes , älskling ligger här på golvet och kallar att han gör armhävningar =) Haha .. Jag är nyss hemkommen från Malin .. Vi pratade massa skit och jag hjälpte henne lite med en skolsak ..
Nu är jag hungrig och jag undrar om vi har något gott att äta =) Det hoppas jag ! Får gå ner och fråga mammi ..
JAG VILL HA EN NY SÄNG ! Någon vänlig själ som vill skänka mig en ?
Nej nu får det bli lite mat i magen =)

God natt / Madde ..

Staffan var en stalledräng ..

Ja , då satt man här igen då .. Nu har jag nyss ätit mat och någon sån där fet godsak som min mamma hade köpt , det tyckte ju inte jag var så jättebra för jag var ju bara tvungen att smaka ! Usch det skulle jag inte ha gjort ..
Rubriken kommer av att vi har haft luciaträning i dag .. Och det blev ju några skratt iaf =) Vi får väl se om det blir något luciatåg för vår del , eller blir och blir , det är väl hur det låter .. Men ni ska se att den 13 december sjunger vi allihop så det står härliga till ! 
Vi gick även igenom uppsatsen vi ska skriva på onsdag i dag .. Och det var ju bara så man vill sjunka genom jorden eller gå upp i rök .. Och Natur B provet vi har nästa vecka känns ju hemskt det också .. Någon som fattar kan ju vara snäll och ge mig några privatlektioner så jag fattar !
Och även idag har jag julkänslor =) Jag längtar tills julafton , men även tills helgen som kommer med tjejkväll med klassen =) Mycket mys tycker jag .. För älskade åker ju till sälen och lämnar mig hemma så jag får väl passa på att mysa med tjejerna då <3
Nej nu ska jag sluta tjata med er , det finns ju inte så mycket intressant i denna text men men .. Kanske kommer på något bättre att skriva sen , då återkommer jag isf =)

/ Madde ..

Would you ?


I'm back !

Yes , efter lite mat har jag lugnat ner mig och tänkte skriva lite igen , eftersom allt jag skrev förut försvann , LETT ! Just nu går Van Veeteren för fullt på tv:n , älsklingen äter försvarets hudsalva och mamma och syster springer runt och jag vet inte riktigt vad de sysslar med , inte de heller tror jag ! Och pappi är och jobbar så jag kan få många dyra julklappar .. I dag har jag julkänsla som aldrig förr , vill köpa julklappar och vänta på tomten ! Har koll på några julklappar iaf =)
Och jag har hittat sängen jag vill ha , men mamma vill inte lägga halva så jag får väl se hur det blir med den saken , är lite för snål känner jag ! Får se om det blir några pengar i julklapp ! =) Har ju försökt att skylla mitt ryggont på sängen men min förstående mor la på förslag att jag skulle bosätta mig i Uddeholm istället ! Det är schysst de , och syster vill göra träningsrum av mitt rum ! Förstår ni att det känns som om de vill att jag ska flytta eller ? ;) Haha , nej då .. Jag överlever .. Det blev lite "intresseklubben antecknar" kände jag .. 

Vad vill du ha i julklapp ? 

God natt / Madde ..

LETT !

Hade nyss skrivit ett jättelångt inlägg om min tråkiga latis helg också försvinner fanskapet ! Usch , nu blev jag så arg att jag inte orkar skriva om allt ..

Vad har du gjort under helgen ?

/ Madde ..

God morgon ..

Eller morgon och morgon , god middag kanske de skulle ha stått .. Jag har iaf nyss duschat och ska göra mig klar för jag ska och se på syster när hon spelar innebandy , klockan 15.00 =)
I kväll tror jag faktiskt att jag ska ta och åka till älsklingen , får se om det blir mys med en film kanske ..
Nu har jag nog inget mer för stunden , kanske återkommer senare =)

Vad ska ni göra i dag ?

/ Madde ..

Doobidoo

Nu har min älskade syster (josefliin.blogg.se) hjälpt mig att göra bloggen nästan som jag vill ha den , de blev inge bra först så hon fick göra om , men tur att hon tycker så mycket om mig så hon gör som jag vill =)
Just nu ligger jag i soffan men mammi och tittar på doobidoo =) Och väntar på att älskade ska komma , tror han kom nu =) De har inte varit kul å vara sjuk i dag , hatar de ! Men nu känner jag mig mycket bättre ..
Hmm , hade nog inte så mycket mera nu .. Jag tillbringar nog min kväll här i soffan ..

Vad ska ni göra ikväll ?

/ Madde ..


Välkommen till min nya blogg!

KLANT !
Hade nyss skrivit vad jag tyckte var ett jättebra inlägg , och sen råkar jag trycka bort de .. Så nu får ni nöja er med att det kommer en bättre blogg senare , väntar på att syster ska sluta så hon kommer hem och hjälper mig !
I'll be back =)
 
/ Madde  

RSS 2.0